Totalt antall sidevisninger

torsdag 5. april 2012

Drivhus til begjær og besvær


Her er den spede start på det som etterhvert skal bli et drivhus. Siden bakken ikke er helt rett så måtte det legges på noe sten og jord, men sokkelen ble da omsider nesten vannrett.

Her har det kommet litt lenger men makan til plundring for å få det til å passe. I flg. tegninger så skulle man beregne god tid, tja ......... begynte på det i forrige uke og ennå så er det ikke ferdig.
Syns at det er en heller dårlig bruksanvisning på dette. Det er løse slisser til veggene og for å få på disse må en bruke litt rå kraft, men dog være forsiktig siden de er av plast, heller ikke nr. på skruene, men en pytteliten tegning. Det har blitt mye fy ord i det siste. Nå pr. i dag så gjenstår det 3 sidevegger, tak, og dør (som ikke er montert sammen ennå) før plantene kan flytte inn sammen med en varmeoven.Måtte gi oss i dag pga. alt for mye vind og kaldt. Ikke lett å holde på med disse plast platene da.  Ja, ja blir kanskje ferdig i løpet av påsken. skulle også ha fått pusset båt. En ting er i allefall sikkert: Ting tar tid, og mer enn du tror.

Ha en ellers flott påske der ute.

5 kommentarer:

Aina Strand sa...

Ser rundt omkring på andre blogger, at det er flere som sliter med montering av drivhus. Lykke til videre og gop påske :-)

Vivishagerom sa...

Hei! Her gjelder det å ha tålmodighet, ja!

Håper drivhuset blir mer til begjær etter hvert! Du kommer til å kose deg masse til sommeren.

Påskeklem!

Unknown sa...

Hehe, har samme drivhus her. Må innrømme at det kom noen ggloser underveis i monteringen i fjor. I år skal det flyttes, så vi satser på at det ikke ramler sammen da. Faren er vel stor for at det iaåfall havner på søpla. Skal aldri mer montere drivhus. ;-)

Hønsehusets planter og garn sa...

Skulle vel ikke være så vanskelig å lage et drivhus det går an å sette sammen uten å være proff. Forøvrig så kjøpte jeg drivhuset på netthandelen.
Neste gange (om det blir) så skal jeg få fatt i gamle vindure og bygge sjøl.

Torgeir sa...

Har en kollega som hadde samme drivhus i en størrelse større, kjøpt på Netthandelen. Pludring å få glassene inn i sporene, men litt med silikonspray gled de inn til slutt. Men i år (2013) tok vinden det og holdt nesten på å treffe en dame med barnevogn samt et par biler. Kan være nødvendig å bruke barduner og skru det godt fast i fundament dersom det er vindutsatt.