Totalt antall sidevisninger

tirsdag 28. juni 2011

Noen bilder fra juni 2011 og litt til


Blomsterbildene er tatt på St.Hans aften, men det har tatt litt tid å få dem inn her.

Denne oppstammede dvergtåren blomstrer for fullt nå.
I drivhuset er tomatplantene i full vekst, nå har de vokst ennå mer enn på bildet her og de har begynt å få blomster. Glad jeg har fått meg nytt og større drivhus, for plantene er blitt så store at de rekker snart over lufteluka. får nok ikke satt opp drivhuset før til høsten, da jeg må ta bort kjøkkenhagen og omorganisere.

Bustenellikker som jeg sådde i fjor blomstrer som bare det.
Blomstrer gjør også denne rosa, som har blitt flyttet på 3 ganger, men ser ut til å trives der den står nå, merkelappen er jo borte, men jeg tror den het Whiskey, den dufter i allefall veldig godt.

Hageormehodet, sådd i år, begynner med rosa knopper for så å bli disse nydelige blå klokkene, den står sammen , eller foran en cyklamenfarget Lewisia.
Lewisiaen kjøpte jeg på plantasjen som erstatning for noen lavendelplanter som vinteren hadde tatt knekken på.
En enslig revebjelle blomstrer også.

Så til slutt så var det denne båten da.
Den ble pusset, lappet sparklet og malt etter alle kunstens regler, fordi den hadde gått under vann i vinter og vi trodde jo at alle hull var tettet. Båten ble satt på vannet om lørdagen og vi dro glade og fornøyde ut på tur. Da vi kom tilbake og hadde fortøyd den, så syns jeg nok at den var litt tung og bunnen bulte opp. Vel på søndagen dro vi også ut på tur og syns nok at båten lå litt vel tungt i vannet. Så fikk vi hjelp av gode naboer for å få den opp igjen og den var jo full av vann i dobbeltbunnen, så nå er det bare å få begynne å lete etter hull(ene) igjen og lappe på nytt og håpe på at den blir ordentlig tett.
Nå skal jeg ut og tømme den for bensinkanner og div. fiskeutstyr, har nok litt å gjøre de nærmeste dagene.

Ingen kommentarer: