Totalt antall sidevisninger

tirsdag 21. september 2010

Norges høyeste og litt til

Dette tårnet til Nexans er nå den høyeste frittstående bygning i Norge med sine 122 m.
Ennå er ikke alt ferdig, men skallet er nå der, krana skal stå til neste vår fordi det skal heises opp sore saker og ting.
Kattungen har nå vokst endel og vi må bytte navn på den da det ser ut for at det er ei pusefrøken i steden.Den trives i allefall veldig godt ute og stikker ut så for den får sjansen til det.
Her er det nye bedet som jeg har lagd. Det ble mye steinplukking for samme hvor jeg satte spaden så traff den en stein. Hit har jeg flyttet en rosebusk som ikke har blomstret i år, men den skal ha duftende roser i allefall. Tror nok den strenge vinteren + rådyrenes smak for roser har gjort sitt. Her skal jeg ha en fontene som består av tønner.
Har vært rundt på eiendommen her og tatt noen staudeplanter som jeg håper at vil komme seg og trives i bedet. Det vil nok bli et delvis skyggebed, men noen av de største greinene på furuene skal vekk og da hjelper det vel litt tenker jeg.
Se så stor Knerten har blitt da, tror nok det er ei høne.
Ellers har jo høsten gjort sitt inntog her også, men har da hatt noen flotte dager med sol og varme. Nettene er kalde, men foreløpig har frosten holdt seg unna. Stakkars georginer når den kommer, blir bare noen sleipe greier av de da, det samme med mirakelblomstene.

Ingen kommentarer: